top of page

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1997 και δραστηριοποιείται στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά και Μέση Ανατολή με έδρα στην DOHA QATAR ( ΑL ΜΑΝΑ BUSINESS CENTER 24) αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους Ιταλικούς και Ισπανικούς οίκους ειδών υγιεινής και πλακιδίων , στις εφαρμογές Corian και στην επεξεργασία και εμπορία μαρμάρων. Η εταιρεία μας εδρεύει στο 33ο χλμ. Καβάλας-Σερρών.Διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, που ξεκινάει από τον μοντέρνο και λειτουργικό εκθεσιακό χώρο που φιλοξενεί τα πλέον επώνυμα, ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα. Η συνεχής εισαγωγική δραστηριότητα μας σε συνδυασμό με την κατοχή αξιόλογης αποθήκης , μας επέτρεψε να παρέχουμε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές στα προϊόντα μας με στόχο την εξυπηρέτηση και τον σεβασμό των αναγκών του αγοραστικού κοινού. Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η σταθερή και ανοδική πορεία της η οποία οφείλεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.  

Image by NordWood Themes

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Στόχος της εταιρίας μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη προσφέροντας του ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον, υψηλή ποιότητα προϊόντων, συνέπεια στη συνεργασία και ανταγωνιστικές τιμές.

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Σκοπός μας είναι να ανανεώνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας, να προσαρμοζόμαστε στην μόδα που κατά καιρούς επικρατεί και να προσφέρουμε στον πελάτη τη βοήθεια που χρειάζεται έτσι ώστε να νιώθει ότι διακοσμεί ο ίδιος το χώρο του και να αισθάνεται άνετα μέσα σε αυτόν.

MARMI AZUL MACAUBAS 150X150 IR.png

ΔΕΥ - ΠΑΡ

08:00 π.μ – 02:30 μ.μ     06:00 μ.μ – 08:00 μ.μ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ

08:00 π.μ – 02:30 μ.μ

ΚΥΡΙΑΚΗ

Κλειστά

bottom of page